Verstas

Olemme haasteista elävä puusepänverstas. Toteutamme ratkaisuja myymälä- ja toimitilakalusteisiin sekä tapahtuma-alan hulluihin ideoihin.

Seuraava osio

Kokeneen suunnittelun ja napakan projektinhallinnan ansiosta tuotamme haastavatkin kalustekokonaisuudet – suunnittelusta asennukseen yhden katon alta. Modernin laitekantamme sekä osaavien tekijöidemme ansiosta pystymme nopeisiin ja kustannustehokkaisiin toimituksiin.

Reima

Premium-myymälä tarvitsee premium-kumppanit. Toteutimme kokonaisuudessaan kauppakeskus Forumiin Reiman lastenvaatemyymälän sisustussuunnittelija Sari Granholmin suunnitelmien pohjalta. Laadukkaat puusepäntyönä tehdyt kalusteet ja rakenteet luovat puitteet laadukkaille lastenvaatteille.

Asiakas: Reima
Suunnittelu: Sari Granholm
Toteutus: Dream Factory

Katso lisää

Google

Olemme toteuttaneet Googlelle erilaisia toimistoprojekteja ja lukuisia tapahtumia Suomessa ja ulkomailla. Suunnittelusta vastannut Factor Nova on luonut asiakkaalle innovatiivisia ja oivaltavia tiloja ja tapahtumia, joiden toteutuksissa olemme saaneet olla mukana.

Asiakas: Google
Suunnittelu: Factor Nova
Toteutus: Dream Factory

Katso lisää

Nanso

Suunnittelimme ja toteutimme kokonaisuudessaan Nanson I Love Me -osaston. Asiakkaan toiveena oli erottuva ja raikas osasto, jossa yhdistyisivät oivaltava brändinäkyvyys, vastuullisuus sekä toiminnallinen Pop-Up Shop.

Asiakas: Nanso
Suunnittelu ja toteutus: Dream Factory

Katso lisää

Onninen

Teknisen alan tuoteperhe on tärkeässä roolissa kaikessa tekemisessä niin tapahtumissa, messuissa kuin erilaisissa tuote- ja demoständeissä. Factor Novan suunnittelemissa totetutuksissa pääroolissa ovat tuotteet ja niiden ominaisuudet ja kaiken tämä yhdistäminen laadukkaisiin brändinmukaisiin rakenteisiin ja kalusteisiin.

Asiakas: Onninen
Suunnittelu: Factor Nova
Toteutus: Dream Factory

Katso lisää

Tapahtumatoteutuksia

Poimintoja asiakkaillemme toteutetuista erityisrakenteista.

Katso lisää

Asiakkaitamme

Vastuullisuus

Käytämme ( PEFC / FSC / CE ) sertifioitua puutavaraa ja maalaamme vesiliukoisilla maaleilla. Lajittelemme kaiken jätteemme ja minimoimme sekajätteen määrää. Pyrimme tekemään aina valintoja, jotka eivät ole kertakäyttöisiä. Suunnittelemme ja aikataulutamme minimoidaksemme kuljettamisen.

Ota yhteyttä

Olisiko palaverin paikka? Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen – teille tai meille.

Marjo Mattsson

Marjo Mattsson

Projektit & hallinto +358 40 769 0559 marjo.mattsson@dreamfactory.fi
Tuomas Anttila

Tuomas Anttila

Tuotantojohtaja & puuseppä +358 44 290 1730 tuomas.anttila@dreamfactory.fi